Barker-teatterin järjestämät tanssitunnit ja kurssit

 

 

Muiden järjestämät tanssitunnit ja kurssit

Milla Koistisen työpaja Barker-teatterin harjoitussalissa 3.-4.2.2018 klo 11.00-13.00.

Ilmoittautumiset osoitteeseen dansart.sihteeri (at) gmail.com 12.1.2018 mennessä.
Koko kurssi 35 € / jäsen, 45€ ei jäsen,
1 päivä 20 €/päivä jäsen, 25€/päivä ei jäsen.

"Workshop keskittyy metodeihin, joita käytän työssäni koreografina, tanssijana sekä opettajana. Harjoitteiden tarkoituksena on lisätä hienomotoriikkaa, artikulaatiota, energiatasoa, kestävyyttä, keveyttä ja dynamiikkojen vaihtelua. Kurssi koostuu strukturoiduista harjoitteista, improvisaatioista ja liikesarjoista, jotka valmistavat kehoa monipuoliseen ja läsnäolevaan liikkumiseen. Tunnit alkavat yksinkertaisilla harjoitteilla, joihin lisätään koordinaatiota, variaatioita ja vaativuutta tuntien edetessä pidemmälle. Tunnit ohjaavat kehon kuuntelun ja havainnoinnin kautta kehittämään uusia liikeratoja ja tarkkuutta. Vaihtelu erilaisten harjoitteiden välillä vaatii kehoa mukautumaan nopeasti ja yhdistämään informaatiota erilaisissa tehtävissä. Tavoitteena on löytää työkaluja hienosyiseen, vaivattomaan sekä uudistuvaan liikkumiseen ja näin ollen mahdollistaa työskentely silloinkin kun harjoitusmäärät ovat suuria."

Barker-teatterin järjestämät tanssitunnit ja kurssit.

Syksyllä alkanut luovan tanssin kurssi jatkuu Barkerilla tiistaisin klo 16.15-17.30.
Kokoonnumme kevään 2017 aikana yhteensä 10 kertaa ti 24.1.2017 alkaen (ei tuntia vkolla 8). Mukaan mahtuu myös ensikertalaisia!

Kurssin tavoitteena on tutkia liikettä ja löytää omasta kehosta monipuolista kehollisuutta, joka kumpuaa omasta luovuudesta ja uskalluksesta. Harjoitukset ovat ohjattuja ja osassa niistä käytetään runkona Labanin liikeanalyysin perusteita. Tuotoksia esitetään tunnilla toisinaan toisille, mutta tavoitteena ei ole varsinaisesti tuotoksellisuus. Tanssitaustalla ei siksi ole kurssilla merkitystä, mutta ei haittaakaan. Jokainen työskentelee omista lähtökohdistaan käsin ja erilaisuus on kurssin rikkaus.
Kurssin hinta on 50 € ja se maksetaan  tilille 31.1.2017 mennessä. Ilmoittautumiset ja kyselyt tanssinopettaja Jenni Uimoselle p. 040-3769144.